A pocs dies pel Campionat de Catalunya d’Hoquei en categoria benjamí que s’ha de celebrar aquest cap de setmana a l’Espluga de Francolí, i en concret al Pavelló d’Esports David Rovira i Minguella, ha estat necessari arreglar diversos desperfectes de l’interior de l’espai. Destaca l’extracció i substitució de 350 rajoles que es trobaven aixecades o esquerades.

Aquest ha sigut un canvi necessari, ja que el mal estat del terra feia que, de vegades, es desviés la direcció de la pilota durant els partits tant d’hoquei com de futbol sala. Per arreglar la situació s’han substitut les rajoles més afectades per procés de dilatació del terra a l’estiu, repassat amb pintura les línies que marquen el terreny de joc d’hoquei i futbol sala i, per últim, s’ha fet una neteja general i exhaustiva de tot l’equipament.

ÀUDIO: La regidora d’Esports de l’Espluga de Francolí, Aida Morgades, explica el procés de substitució

Tot i aquesta actuació l’Ajuntament de l’Espluga no descarta que a llarg termini sigui necessari aixecar el terra al complet i tornar-lo a col·locar tot deixant juntes de dilatació per evitar que en períodes d’estiu les rajoles s’escardin.