Aquest diumenge es va celebrar a Vilaverd una nova edició de l’Skyrace amb 200 participants que van córrer una distància de 21 quilòmetres, o bé la versió curta de 15 quilòmetres. Els corredors van completar la carrera tot i les altes temperatures que s’han registrat aquests dies.

En la categoria de 21 quilòmetres van dominar d’inici a fi Genís Porqueras de l’escola atletisme Mont-roig i Julen Calvó de la Selecció catalana, fins al punt d’entrar de la mà a meta amb 2:05h, la tercera posició va ser per Xavi Descarrega entrant a meta 12 minuts més tard.

Respecte a les noies d’aquesta distància, fins a sortir de la part més tècnica, la cresta de les Guixeres, no es va destacar cap corredora, però un cop allà ja va liderar la guanyadora Laura Sanvicens del C.E. Trail Tarraco amb 2:52h, van completar el podi Mayte Colmenarejo del C.E. Montain trail Vila-seca i Hann Katherine Diaz de Natural DFN amb 2:59h i 3:05h respectivament.

A la distància de Trail amb 15 quilòmetres va travessar meta en primera posició absoluta Laia Gil del Dir Golf Costa Daurada amb 1:53h,Van completar el podi femení Aina Picas del PC Bonavista Collbaix amb 2:17h i Claudia Mancillas del Borges Trail que va parar el seu crono en 2:51h. En el cas dels nois, al trail va guanyar Tomàs Villaverde dels Patxanguerus Alforja fent 1:56h, més distanciats van arribar segon i tercer amb uns temps de 2:04h i 2:06h, Oscar Raich del C.E. Trail Tarraco i Garikoitz Arrillaga del C.E. L’Areny.