L’associació animalista Petjades de l’Espluga de Francolí ha denunciat aquest divendres l’aparició de menjar amb agulles a la zona verda del parc del Freginal de l’Espluga de Francolí. Tant l’entitat com l’Ajuntament van informar-ne als Mossos d’Esquadra i es va procedir a retirar els aliments.

El personal de neteja de la Brigada, els Vigilants Municipals i voluntaris van recórrer l’espai amb l’objectiu de treure tot el menjar trobat al parc situat al carrer Bellavista. En el comunicat difós al seu perfil de Facebook, l’Associació Petjades també alertava d’un cas d’enverinament d’un gos que hauria menjat salsitxes amb agulles. El text explica que, gràcies a una ecografia, li van detectar una agulla a l’esòfag i una altra a l’estómac.

La troballa del que sembla una porció de carn amb una agulla en el seu interior va ser difós ràpidament a través de les xarxes socials. No seria la primera vegada que es descobreix menjar en aquestes condicions perquè també es té constància d’una troballa semblant a la plaça d’en Canós, mesos enrere.

Imatge publicada per l’Associació Petjades a Facebook.