L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i el regidor de pedanies de l’Ajuntament de Montblanc, Juanma Cabello, acompanyats del secretari de l’Ajuntament de Montblanc, s’han reunit amb la subdirectora general de projectes del Ministerio de Transportes, Mobilidad y Agenda Urbana, Rosalía Bravo, per analitzar l’estat d’execució de les obres de l’A-27 i, en concret, per reclamar al govern de l’Estat l’acceleració en l’execució de la connexió d’aquesta via entre Lilla i Montblanc. 

La preocupació de l’equip de govern de l’Ajuntament de Montblanc rau en el fet que l’obertura al trànsit del túnel del coll de Lilla, prevista durant l’estiu de l’any vinent, provoqui “un coll d’ampolla en el trànsit de vehicles, el qual esdevingui un autèntic problema per als usuaris d’aquesta via” assenyalava l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, mentre afegia que “l’administració central ha de ser molt més àgil a l’hora de dissenyar el desenvolupament d’aquesta via, una artèria imprescindible per garantir la correcta connexió de l’A-27 fins a l’entrada a l’autopista a Montblanc”. 

De manera paral·lela, des de l’Ajuntament de Montblanc també se segueix el desenvolupament del projecte de construcció del pont de can Magre.