L’alcalde de Barberà de la Conca i ara diputat de la Diputació de Tarragona, Marc Rovira, ha fet avui la seva primera visita institucional amb una visita a Savallà del Comtat. L’alcalde, Joan Altimís, l’ha rebut a la sala de plens, on Marc Rovira ha signat al llibre d’honor de l’ajuntament. Després de la reunió que han mantingut, l’alcalde ha mostrat algunes de les obres més importants que s’han realitzat a la població recentment.

En primer lloc, s’han desplaçat a l’església de Sant Pere, que va resultar afectada per un temporal, amb l’esfondrament de la teulada i la cúpula de l’altar. La rehabilitació del temple ha comptat amb un considerable ajut de la Diputació de Tarragona.

Seguidament, han visitat el mur que s’ha reconstruït, al carrer Major. El marge existent es va esfondrar pels danys ocasionats, també per un temporal. Amb aquesta obra, que s’ha finançat amb el Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació, s’ha pogut millorar l’entorn, donant més amplitud al carrer i millorant-ne l’urbanisme. 

Marc Rovira visitarà durant aquest any diversos municipis de Tarragona (Imatge: Cedida)

Durant la visita, el diputat, s’ha interessat pels projectes que l’ajuntament té en marxa. L’alcalde ha explicat que, actualment estan acabant la pavimentació de diversos carrers, on a més s’ha renovat els serveis. A més, segons ha explicat Altimís,  tenen intenció de millorar l’asfaltatge del camí de les Eres i de pavimentar el carrer principal del nucli de Segura.

A banda, de participar en les diferents comissions de les quals forma part, o d’assistir a les reunions, dels diferents organismes en representació de l’ens supracomarcal, Rovira ha iniciat, avui, una sèrie de visites als ajuntaments, que el portaran per tot el territori durant aquest any que queda de mandat municipal.