El calendari d’assajos de l’Orquestra Simfònica i Cor Treu-li La Pols Al Teu Instrument (TLP) ha tornat a la normalitat durant el primer trimestre d’aquest 2022, després d’aturar l’activitat a causa de la pandèmia, però també per la falta d’un director a càrrec de l’orquestra.

ÀUDIO: La membre de la junta de l’orquestra de la TLP, Laly Puig, explica la situació en la qual es trobaven

Actualment, ja compten amb un nou director, el saxofonista Kike Ordax, amb qui els membres de l’orquestra treballen ara per posar al dia el repertori i poder oferir un concert de retrobament el proper 24 de juliol a 2/4 de 8 al Jardi del Francolins.

ÀUDIO: El nou director de la TLP, Kike Ordax, destaca el nou repertori

Des del cor de la TLP, on també ha tornat als assajos amb la seva directora habitual, l’Anna Guasch, asseguren que han notat una davallada de cantaires a causa de la pandèmia i fan una crida a la ciutadania per apuntar-se de nou tant al cor com a l’orquestra. es inscripcions a les dues formacions estan permanentment obertes i s’hi pot contactar a través del correu electrònic (treulilapols@gmail.com o elcortlp@gmail.com).

ÀUDIO: El membre de la Junta del cor de la TLP, Ramon Biosca, fa una crida a la ciutadania

El cor també ha recuperat la seva activitat habitual (Imatge: Cedida)

Una junta renovada

Aquest passat mes de maig l’entitat va celebrar l’Asamblea General Ordinària. Després de dos anys sense activitat a causa de la pandèmia i per falta de relleu en les juntes, l’Assemblea va haver de fer la renovació de la junta​ de l’entitat​. Pel que fa a la presidència de l’associació, ​va ser assumida per Carlos Fuentes, Laura Cafarell i Marc Foix.

Pel que fa a l​es noves juntes en cada una de les seccions hi ha nombroses incorporacions​. La junta de l’orquestra ha quedat formada pel Carlos Fuentes com a president, Laly Puig com a tresorera, Sergi Bru com a comunicació, Aleix Valero i Marc Foix com encarregats de material i amb la Laura Poblet, Albert Grinyó i Marta Sans com a “Xou i mandanga”.

La junta del cor queda representada per la Laura Caffarel com a presidenta, el Ramon Biosca com a tresorer i comunicació, la Cristina Farré assumint la posició de secretaria i la Tere Torres, l’Anna Caffarel i la Gemma Rosselló com a vocals.