L’onzena edició de les Nits Musicals de la Brufaganya obrirà les portes el dissabte dia 11 de juny amb l’actuació de l’Orquestra de Cambra de la Simfònica de Sant Cugat dirigida per la directora israeliana Roit Feldenkreis i amb Miquel Gusi com a piano solista que interpretaran obres de Bela Bartok i Frederic Chopin.

Aquest és el primer concert del festival d’aquest any que comptarà amb cinc actuacions fins al mes de setembre, entre les quals destaca com a cap de cartell Jordi Savall el 6 d’agost, seguit de The Gospel Viu Choir el 9 de juliol, 2Piano el 24 d’agost i el Quartet Cosmos el dia de 10 de setembre.

L’actuació començarà a dos quarts de 10 de la nit i durant la tarda, com és habitual, es podrà gaudir d’un berenar a la fresca a l’esplanada de davant del santuari. En acabar hi haurà xocolata desfeta per a tothom.

Les actuals normes sanitàries no obliguen a fer reserva prèvia i es podran comprar entrades el mateix dia del concert si n’hi ha de disponibles. Abans, les podeu comprar a www.brufaganya.cat