La 7a edició de La Nit 5.1 completa la seva presentació anunciant els concerts que es faran durant cadascuna de les dues jornades programades i traient a la venda, alhora, les entrades individuals per dies amb un preu de 18 euros cada jornada.

El cartell cultural d’aquesta edició comptarà finalment amb 18 artistes; 10 musicals i 8  monologuistes. D’aquests, el divendres 22 de juliol hi haurà els concerts d’El Petit de Cal Eril, Guineu, Reïna, Flora i Ponent  Roots i els monòlegs de Marc Sarrats, Irene Minovas, Marta Bosch i Josep Català. Pel que fa al dissabte 23 de juliol hi haurà els concerts de Queralt Lahoz, Maio, Maria Hein, Rombo i Dj  Lupe i els monòlegs de Manel Vidal, Raquel Hervàs, Elisenda Pineda i Modgi. Els dos dies s’obriran portes a les 7 de la tarda, hora en què començaran les actuacions que duraran fins a la 1 de la matinada. 

D’aquí a unes setmanes es donarà a conèixer també la proposta vitivinícola i de gastronomia que  acompanyarà aquesta proposta cultural. Un espai, el gastronòmic que com cada any també  tindrà un paper important i principal en el recinte del pati exterior del Castell. 

Els dos dies s’obriran portes a les 7 de la tarda, hora en què començaran les actuacions que duraran fins a la 1 de la matinada. Els abonaments per dos dies i les entrades es poden aconseguir en aquest link.