L’atur a la Conca de Barberà continua restant i millorant xifres fins a igualar el maig de 2019, abans de la pandèmia. Aquest mes es tanca a la comarca amb 719 aturats, 44 menys que el mes d’abril d’aquest mateix any i 239 menys que tot just fa un any. Unes xifres que certifiquen la millora de la situació provocada per la Covid-19.

El maig de 2019, abans de la pandèmia, es comptabilitzaven 704 aturats a la comarca, una diferència de només 15 persones comparada amb aquest any. D’aquesta manera la majoria d’empreses comencen a recuperar el ritme de treball habitual.

Entre les xifres més rellevants per municipis, destaca Montblanc amb 11 aturats menys, Santa Coloma de Queralt amb 10 menys i Sarral i l’Espluga de Francolí amb 8 menys cadascun. Cap municipi de la comarca suma més d’un aturat aquest mes de maig.