Les més de 1.500 peces que formen el TTMuseu, creat pel difunt Josep Francesch, tindran continuïtat. El Club de Tenis Taula Borges, on jugava i exercia d’entrenador el vimbodinenc, es compromet a continuar ampliant el catàleg de pilotes i samarretes de Tenis Taula que acull el museu més gran del món d’aquesta modalitat.

El passat 3 de maig va perdre la vida arran d’un accident de tràfic Josep Francesch, veí de Vimbodí i conegut amb el sobrenom de “Pepenko”. Des d’aquest moment el Club on feia 21 anys que jugava i la família s’han posat d’acord per conservar i ampliar el museu dedicat a aquest esport que durant anys va fer créixer al seu habitatge de Vimbodí i Poblet el propi Josep Francesch.

Des de l’organització del CTT Borges no descarten que en un futur les peces es puguin traslladar a les instal·lacions del club. Una idea de futur que dependrà de l’ampliació de les instal·lacions i els ajuts econòmics d’ajuntament, consell i diputació.

ÀUDIO: El president del CTT Borges, Enric Valls, explica la voluntat de continuar amb aquest projecte