El bar del Casal de l’Espluga de Francolí encara l’última etapa del traspàs que es va iniciar el passat mes de febrer. Els anteriors encarregats de la gestió del local marxen per problemes de salut i el Casal va treure a concurs, de nou, el bar per continuar amb la seva activitat.

L’any 2009 la Maria Balcells i en Santi Garcia van passar a gestionar el bar, primer dins de la concessió de l’Hostal del Senglar i des del 2014 altra vegada en mans del Casal. Ara, marxen per qüestions de salut i jubilació, motiu pel qual el bar va sortir a concurs el passat mes de febrer.

ÀUDIO: L’antic encarregat del bar del Casal, Santi Garcia, agraeix la confiança d’aquests anys

Un total de 5 empreses es van presentar per aconseguir el lloguer, que ronda els 1.000 euros. Després de comprovar la documentació, únicament dos opositors van quedar finalistes i tres membres de la Junta del Casal van acabar destriant el beneficiari d’aquest contracte, que es tracta d’Enric Solé, encarregat també del bar de la piscina municipal.

ÀUDIO: El nou encarregat del bar del Casal, Enric Solé, destaca quin serà el futur de les instal·lacions

Ara, el local tancarà portes durant 15 dies per fer el canvi de titulars i alguna petita reforma. Un cop acabada la temporada d’estiu, s’espera tornar a tancar durant unes setmanes per completar una reforma amb més profunditat.