Tomba la Conca arriba a les seves últimes activitats d’aquesta segona edició. Aquest cap de setmana es va celebrar una caminada pel Bosc de Poblet organitzada pel Club Excursionista de Montblanc i els diners de la qual han anat destinats a Càritas Conca de Barberà, igual que es va fer amb la Travessa del passat cap de setmana.

Els participants van poder completar aquesta ruta el dissabte 28 de maig amb sortida des del pàrquing del Monestir de Poblet i direcció Sant Bernat. El recorregut, de 12 quilòmetres, va passar per llocs emblemàtics com la pedrera de l’Escolta, la senda del Colom, la cova de Fra Marginet, les fonts dels boixets i del Deport així com la Casa Forestal de la Pena.

Encara queda una activitat que forma part d’aquesta segona edició. Fins al proper 9 de juny hi ha inscripcions obertes per formar part de la ruta de BTT que travessarà la comarca. A més, es poden fer encara col·laboracions a través d’aquest enllaç.

Caminada de la segona edició del Tomba la Conca (Imatge: Cedida)