Forès celebrarà aquest cap de setmana la 12a edició del Poesia i Música que recupera la plena normalitat podent celebrar el tradicional dinar popular i amb concerts de gran format. Destaca Sau com a cap de cartell amb la seva gira per recordar els 30 anys del grup i que serviran per cloure aquesta nova edició del festival.

ÀUDIO: El tècnic cultural de Forès, Andreu Cos, destaca la participació de Sau com a cap de cartell

Els actes se celebraran el 4 de juny i es dividiran en dos espais diferenciats. Durant el matí l’espai Mirador, situat a la plaça del mirador, cobrarà vida per oferir a les 10 del matí l’acte d’inauguració amb el cantautor Joan Isaac juntament amb un homenatge a una de les principals creadores del festival, Carme Juliana.

La jornada continuarà amb la presentació del llibre “La Taula del Nàufrag” de Josep Civit i l’actuació de Quatre Gotes amb un espectacle basat en la musicalització de poemes de Gabriel Ferrater en honor al centenari del seu naixement. A 2/4 d’una, homenatge conjunt a Pau Civit i Poblet on podran participar tots els assistents. Durant tot el matí, al mateix espai mirador també se celebrarà la 9a trobada de punt de llibres.

El concert de Sau per acomiadar el Forès Poesia i Música

A partir del migdia, es canviarà d’ubicació per traslladar-se a l’espai carpa, situat a la zona esportiva Josep Maria Llorac i Corbella. Allà se celebrarà una fideuada popular que es recupera després de quedar anul·lada l’any anterior a causa de les restriccions de la pandèmia. El preu del dinar és de 12 euros per persona i inclou l’entrada als concerts de Beth i Laura Andrés i Sau30. Cal fer reserva prèvia a través del web.

ÀUDIO: Andreu Cos celebra el retorn del dinar popular

La tarda s’iniciarà amb el concert de Beth i Laura Andrés amb un homenatge a les principals veus femenines de la història i a les 7 de la tarda en Joan Reig, bateria dels Pets, presentarà el seu disc en solitari “Magatzem”. A 2/4 d’11 es farà l’acte de cloenda i concert amb els cap de cartell. Sau repassarà la seva discografia després de 30 anys als escenaris.