El Festival Maig es va celebrar aquest passat cap de setmana a Santa Coloma de Queralt amb xifres d’assistència superior a edicions anterior, amb 1.100 espectadors, que es van dividir durant la jornada de divendres i dissabte i van poder gaudir d’una desena d’artistes a sobre l’escenari, entre els quals destacaven noms com Mishima o Ramon Mirabet.

L’organització del Festival assegura que aquesta ha estat l’edició més ambiciosa fins al moment, tant pels artistes programats com pel nombre d’assistents que es van apropar fins a Santa Coloma de Queralt.

ÀUDIO: El director del Festival Maig, Jordi Aldoma, destaca que ha sigut l’edició més ambiciosa

A part dels dos caps de cartell, també van actuar durant aquest cap de setmana artistes com Renaldo & Clara, Anabel Lee, Guineu, Ufrabique i Twin, Nahoomie, Te Jodes y Bailas DJ i Breathdeep, juntament amb la conferència de Josep Maria Ganyet sobre noves tecnologies que es va celebrar el 20 de maig.

De cara a l’any vinent, des de l’organització deixen en interrogant poder fer una desena edició, ja que encara és aviat per confirmar el futur del Festival Maig, tot i que de ser així es pretén celebrar una edició especial en commemoració del desè aniversari.

ÀUDIO: Jordi Aldoma parla d’un futur incert del Festival Maig

Galeria d’imatges del Festival Maig