Aquest dissabte Òmnium Conca de Barberà va poder celebrar finalment la seva primera Diada Participativa pels membres de l’entitat a la comarca. Ho va fer després que l’anterior jornada, programada per 2020 quedes suspesa a pocs dies vista a causa de l’arribada de la pandèmia.

Amb la intenció de fer unes Diades itinerants per la Conca de Barberà i la Baixa Segarra la jornada es va celebrar a Passanant, la Sala de Comalats i Glorieta amb una quinzena de participants que van completar una caminada cultural de 7 quilòmetres per conèixer el paisatge i la visita a diversos espais patrimonials juntament amb Josep Maria Marimon, com a guia i veí de Glorieta. La jornada es va cloure amb un dinar de germanor.

ÀUDIO: La presidenta d’Òmnium Conca de Barberà, Núria Griso, repassa el recorregut

Des d’Òmnium Conca de Barberà asseguren que la intenció d’aquestes jornades és reunir als socis i sòcies de la comarca i retrobar-se un cop l’any. De cara a l’any vinent es preveu canviar l’escenari de la Diada per visitar un altre municipi de la Conca de Barberà i la Baixa Segarra.

ÀUDIO: Núria Griso valora la importància d’aquesta jornada