La plaça del Casal va rebre ahir un centenar de ballarins i ballarines de Country juntament amb el grup Fool Riders. Els professors Anna Maria Parellada i Joan Juncosa van reunir els grups de Lleida, Borges Blanques, Vimbodí, Cambrils Sarral i l’Espluga al municipi per acomiadar el curs.

ÀUDIO: La professora de Country, Anna Parellada, destaca els grups participants

Un centenar de persones es va reunir durant tota la jornada a la plaça Montserrat Canals per ballar a ritme de country i mostrar les coreografies apreses per cada grup. Cal recordar que a l’Espluga es fan classes de Country, juntament amb el Casal, des del mes de febrer, amb 7 alumnes participants.

Des de l’organització no descarten tornar a celebrar aquest acte a l’Espluga de Francolí, ja que es troba en un punt mig entre els diferents municipis participants.