El pròxim 24 de maig a les 11 del matí, es farà la inauguració de la Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà a l’Oficina Jove Baix Penedès. En aquesta ocasió, serà la solivellenca Gina Sandúa, participant de la 18a Mostra d’Art Jove de la Conca de Barberà, la que amb una sèrie de treballs de disseny gràfic, fotografia i brodats, exposarà al Vendrell. La mostra es podrà veure del 23 de maig al 19 de juny al Vendrell.

Com a part d’aquest tracte amb l’Oficina Jove del Baix Penedès, cap al mes de juny de cada any la Mostra d’Art Jove que haurà tingut lloc al desembre de l’any anterior viatja al Vendrell i durant 15 dies s’estableix a l’Aparador de l’Oficina Jove del Baix Penedès. Al mateix temps, l’obra d’una persona jove artista de la comarca del Baix Penedès exposa, cap al mes de febrer de cada any, a la Mostra d’Art Jove de la Conca.

L’Oficina Jove de la Conca de Barberà organitza des de fa anys la Mostra d’Art Jove, en la qual convida a una persona jove i artista de la comarca a exposar la seva obra. D’aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d’aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l’art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l’art i la cultura.