El Ministeri de Transports i Mobilitat realitzarà talls de trànsit a l’entrada i sortida de l’AP-2 a Montblanc per les obres de pavimentació del vial on hi havia els peatges, que es van suprimir al setembre de 2021.

Els talls començaran ja aquest dijous 26 de maig, des de les 7 del matí a les 8 del vespre, i afectarà a tots els vehicles que vulguin accedir a l’AP-2 des de Montblanc. Afectarà a aquells vehicles que circulin per la N-240 i la C-14 i es vulguin incorporar a l’autopista.

L’endemà divendres, 27 de maig, també hi haurà un tall total del trànsit de vehicles entre les 7 del matí i la 1 del migdia, i afectarà novament als cotxes que vulguin accedir a l’AP-2.

Els talls seguiran el dilluns i dimarts 30 i 31 de maig, entre les 7 del matí i les 8 del vespre, i afectarà als vehicles que circulin per l’AP-2 direcció Barcelona-Tarragona i en direcció Saragossa i vulguin sortir a Montblanc des de l’autopista.

Finament, el dimecres dia 1 de juny, de les 7 del matí a la 1 del migdia hi haurà un tall de trànsit a l’entrada de l’AP-2 des de Montblanc. Mentre que a la tarda, de 3 a 10 de la nit, el tall afectarà a la sortida de Montblanc de l’autopista.

Mentre durin els talls de trànsit per les obres de pavimentació dels antics peatges, la incorporació o sortida de l’AP-2 es podrà realitzar a l’enllaç 8, a l’Albi-Vinaixa o a l’enllaç 10 de Valls-El Pla de Santa Maria.