Avui dimecres s’han iniciat les preinscripcions pel Cicle Formatiu del Grau Superior (CFGS) d’Energies Renovables que des de l’any 2021 ofereix la Conca de Barberà en una col·laboració conjunta entre l’Institut Martí l’Humà i Concactiva. Les preinscripcions es mantindran obertes fins al 31 de maig. El Cicle és en la modalitat dual i té una durada de dos anys.

Durant el curs actual s’ha iniciat aquesta nova proposta amb la qual es vol oferir el primer Cicle Superior de la Conca de Barberà i apostar per les energies renovables com a proposta de futur. A més, el fet que sigui una formació dual fa que els alumnes i les empreses del territori treballin de forma conjunta apostant per la part més pràctica d’aquest curs.

Amb l’obtenció del cicle, els alumnes podran desenvolupar tasques d’oficina tècnica i de manteniment d’instal·lacions. Actualment, el sector reclama cobrir necessitats laborals amb treballadors qualificats. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç.