El grup de teatre Fila Zero de Montblanc organitza una nova edició de la Mostra de Teatre Amateur, que tindrà lloc al Teatre del Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc, amb una selecció de les millors companyies teatrals del nostre país.

Un total de 29 associacions teatrals d’arreu de la geografia catalana van presentar candidatura a la Mostra i, després d’una revisió d’obres i historials de tots els grups, finalment s’han seleccionat quatre obres que fan un “cartell global amb molt de potencial”, segons assegura la companyia montblanquina en un comunicat.

La Mostra de Teatre tornarà a apujar el teló després de 3 anys, obligats per la pandèmia. L’any 2020, el confinament va obligar a la suspensió de la Mostra, i el 2021, poques setmanes abans de l’inici i ja amb les candidatures presentades, l’associació teatral Fila Zero es va veure obligada a suspendre de nou la Mostra degut a l’increment de casos de Covid. Així doncs, per a aquest 2022, Fila Zero ha fet una aposta important “per portar a Montblanc el millor cartell possible i, de fet, per l’historial dels grups, aquesta serà una Mostra en majúscules”.

Totes les funcions tindran lloc al Teatre del Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc (l’antiga Acció Catòlica) i les entrades (no numerades i al preu de 8 €) es vendran a la taquilla del mateix Centre Cultural a partir de les 18h. Les representacions teatrals començaran puntualment mitja hora després de l’obertura de la taquilla, a les 18:30h.

La Mostra de Teatre Amateur de Montblanc arrencarà aquest proper diumenge 29 de maig amb l’obra ‘Avui no sopem’ de l’Associació Artístic Encert de Sabadell.

Aquest diumenge 29 de maig se celebrarà l’obertura de la Mostra de Teatre Amateur amb l’obra “Avui no sopem” de l’Associació artística Encert de Sabadell (Vallès Occidental). L’espectacle és una versió del guió original de Pep Anton Gómez i de Jordi Sánchez.

L’obra parla de la història de la Mª Teresa i el Vicenç, un matrimoni de classe mitjana, residents a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen anar-se’n de la ciutat per anar a viure a la seva casa del poble, però mai s’acaben de decidir. Per què? Una filla funcionària de quaranta anys que encara viu amb ells i un fill divorciat amb cara de pocs amics ho impedeixen…. L’obra mostra, de manera còmica i agredolça, les tensions existents dins de la família.

Aquests són tot els espectacles que s’han programat

Diumenge, 29 de maig (Obertura)
Avui no sopem
Associació Artística Encert, Sabadell

Diumenge, 5 de juny (2a sessió)
Un cop l’any
Grup de teatre Tàndem, Santa Perpètua de Mogoda

Diumenge, 12 de juny (3a sessió)
Mort accidental d’un anarquista
Grup de teatre Cassanenc, Cassà de la Selva

Diumenge, 19 de juny (Clausura)
Mamaaa!!!
Teiatròlics, Banyoles