L’Espluga FM Ràdio oferirà aquest dissabte tallers de realització tècnica i locució oberts a la ciutadania. L’emissora obrirà les seves portes a les 11 del matí perquè qui ho vulgui visiti els estudis i tingui l’ocasió de posar-se davant dels micròfons o de la taula de so.

L’associació que aplega els col·laboradors de l’EFMR, l’Espluga Audiovisual, dirigirà els tallers gratuïts amb l’objectiu de donar a tothom l’oportunitat de fer ràdio i d’iniciar-se en el camp de la comunicació. En aquest sentit, la sessió d’aquest dissabte serà totalment pràctica als tres estudis de l’emissora situats a la segona planta de l’Antic Hospital, al carrer Torres Jordi. Per participar-hi no cal inscripció prèvia.

El divendres passat membres de l’entitat ja van ser a l’Institut Joan Amigó per oferir un petit tast de ràdio a l’alumnat de 2n d’ESO i, alhora, per convidar-los a les portes obertes d’aquest dissabte. L’Espluga Audiovisual compta actualment amb una setantena de socis, entre els quals una quarantena són presentadors i col·laboradors dels programes de l’actual temporada de ràdio.

Xerrada de l’Espluga Audiovisual a l’Institut Joan Amigó