Santa Coloma de Queralt compta amb dues noves obres pel seu fons. L’Associació Cultural Baixa Segarra ha adquirit recentment dues peces artístiques per completar part del seu fons patrimoni, que es vol destina a crear un museu al municipi en un futur.

Lligat amb el mural de la volta de l’escala principal del castell dels comtes de  Santa Coloma, l’entitat va adquirir en subhasta pública un gravat de Nicolas  Beatrizet titulat “Personification of the Tiber”. La  làmina serví a l’autor, encara desconegut, com a model per representar el riu  Tíber al centre del mural renaixentista de la volta de l’escala del castell dels comtes de Santa Coloma.

La segona compra fou una tela on apareix d’un paisatge realitzat per l’artista colomí Antoni Batlle i Esteve, conegut a principis de  segle com “el pintor de la Segarra”. La tela representa una vista rural, on  sobresurten algunes construccions d’una població i elements típics d’un  paisatge de ribera.

El gravat i la tela seran exposats properament a l’exposició “Peces del Nostre Patrimoni” al castell dels comtes de Santa Coloma de Santa  Coloma de Queralt.