El TrosFood es tornarà a celebrar aquest cap de setmana, en aquesta ocasió a Rocafort de Vallbona amb un recorregut d’11 quilòmetres i entrades ja esgotades. La novetat d’enguany és que a partir del migdia i fins al vespre s’oferirà música en directe al punt de trobada.

Els participants sortiran de forma esglaonada de Rocafort de Vallbona, en total 300 persones faran un recorregut que travessa camins i corriols, passant per Nalec i amb vistes al Castell de Ciutadilla i el Santuari de Bovera. Al llarg del recorregut s’han repartit 7 parades amb tapes creades per productors de la Vall del Corb. També es degustaran cerveses i vins de la zona. En total, hi participen 50 productors, 8 cellers i 6 cuiners de la vall.

ÀUDIO: El membre de l’Associació de la Vall del Corb, Guillem Fuigeras, destaca l’organització del Trosfood

El menú que es podrà degustar a les set parades serà el següent:

  • Parada 1: Embotits i formatge. Maridatge: Cervesa artesana
  • Parada 2: Tast de pa, olis i derivats. Maridatge: Vermut artesà
  • Parada 3: Verdures de temporada amb escabetx. Maridatge: Vi blanc de la Vall del Corb
  • Parada 4: Felafel de la Vall. Maridatge: Vi rosat de la Vall del Corb
  • Parada 5: Xai versió la Vall. Maridatge: Vi negre criança o reserva de la Vall del Corb
  • Parada 6: Sant Martí 100% – llangonissa amb all i oli de codony. Maridatge: Vi negre jove de la Vall del Corb
  • Parada 7: Sorpresa dolça de formatge i taronja. Maridatge: Escumosos de la Vall del Corb

Al punt de sortida i arribada, al propi municipi de Rocafort de Vallbona, hi haurà mercat de productes de la vall i s’oferirà música a partir de mig matí, amb punxadiscos i més tard el concert del cantautor Oriol Serna i del grup gironí Ignorants. La festa s’allargarà fins a les 9 del vespre, moment en què es donarà per conclosa una nova edició del Trosfood.

ÀUDIO: La membre de l’Associació de la Vall del Corb, Natacha Filippi, explica els concerts de la 6a edició del Trosfood