L’Acampada Jove s’acomiadarà de Montblanc amb un concert d’Strombers el proper dissabte 28 de maig. Servirà per tancar una etapa de dotze anys del festival a Montblanc, que aquest estiu se celebrarà per primera vegada a Sant Sadurní d’Anoia.

El concert de Montblanc serà gratuït i tindrà lloc a partir de les 10 de la nit a la plaça de Sant Francesc. Quan l’organització del festival va anunciar que marxava de Montblanc, ja va explicar la voluntat de celebrar un concert a la vila per tancar una etapa que, amb la pandèmia, es va veure truncada abans del previst. El festival no es va poder fer l’any 2020 i tampoc el 2021, i finalment aquest 2022 se celebrarà a un altre indret. A més d’Strombers, també hi haurà festa i música amb les punxadisc Rosses.

ÀUDIO: La directora de l’Acampada Jove, Kènia Domènech, explica que tenien pendent poder fer l’acampada a Montblanc

A més del concert de dissabte a la nit, en els propers dies s’anunciaran altres sorpreses que s’han previst pel mateix dissabte 28 de maig.

ÀUDIO: Kènia Domènech destaca que hi haurà altres sorpreses preparades

El festival tindrà lloc enguany a Sant Sadurní d’Anoia després de dotze anys a Montblanc. En aquesta ocasió se celebrarà del 14 al 16 de juliol amb grups com Buhos, El Pony Pisador, Ebri Knight, Mafalda o El Diluvi.