La seu de Concactiva a Santa Coloma de Queralt, Baseactiva, començarà aquest 21 de maig un nou Curs d’Elaboració de Cervesa per productors i particulars interessats en aquest art.

El curs estarà impartit pel responsable de la Cervesa Segarreta, Sergi Torres, i es repartirà durant 4 dissabtes seguits de 9 a 2 del migdia, començant així el 21 de maig i acabant l’11 de juny. Les places ja estan esgotades omplint un total de 18 places.

Amb aquest curs els alumnes aprendran a fer cervesa a les instal·lacions de Baseactiva, combinant amb la part teòrica de l’activitat, la seguretat i la higiene i els coneixements bàsics per la fabricació d’aquest producte.

Amb aquest curs, el segon que es fa des de la creació de Baseactiva, s’espera poder formar productors que en els pròxims mesos poden fer ús, si ho desitgen, de les instal·lacions per fer la seva pròpia cervesa, després que Concactiva aconseguir tots els permisos pertinents per poder iniciar aquesta nova activitat.