Els reconeixements de les alumnes de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga continua en augment. Durant aquest passat cap de setmana les 19 alumnes del centre que s’han presentat a tres concursos d’àmbit nacional i han aconseguit 20 medalles en només dues jornades. D’una banda, van participar en la final del Concurs Nacional de Dansa d’Espanya, amb 5 coreografies de dansa contemporània i on totes 5 han obtingut medalla d’or i dues d’elles passi directe a la Final Europea.

Les coreografies són “Between” el duet format per Laia Remolà i Júlia Serra, “Vestida de nit” el solo on balla Júlia Gil, “Touché” el solo de Mariona Figueras i les dues coreografies que han obtingut el passi a la final europea són “Exodus” amb la màxima puntuació de la categoria i unanimitat del jurat per Júlia Gil i Mariona Figueras i el grup “Tempus Fugit” amb felicitació del jurat format per Emma Bonet, Arlet Fabregat, Queralt Franquès i Guiomar Morlans.

Tres concursos en un cap de setmana

També han participat amb 13 coreografies de dansa espanyola, dansa clàssica i dansa contemporània, al X Premi Beca Roseta Mauri de Reus obtenint 4 medalles d’or amb les coreografies de dansa contemporània “Somnis” amb Carlota Lafuente, “A primera Vista” d’Èlia Romero, “Tempus Fugit” i per “Out” amb Carlota Franquès participant dins de la categoria Semiprofessional i així obtenint una Beca de Formació a l’Ecole Russian de Paris.

Les medalles de plata han estat per les coreografies “Por Fandangos” de Maria Barrientos, “Naazuk” de Laura Roca i “Black Eyes” de Mar Foguet, Maria Quiles i Laura Roca. I les coreografies “Why Not” de Mar Foguet, “Help” de Maria Quiles i “Esmeralda” de Carlota Franquès han obtingut medalla de bronze.

I l’últim concurs que han participat aquest cap de setmana i un any més és al Premi Jujol Dansajove de Sant Joan Despí on l’Escola s’ha emportat 2 medalles d’or per “Somnis” i “Exodus“, així com 3 medalles de plata per “Flight” d’Arlet Fabregat, “Kufika” d’Anna Solé i “Tarara” d’Anna Solé i Marta Pàmias.

Les alumnes de l’Escola de Dansa del Casal de l’Espluga s’han alçat amb 20 medalles aquest cap de setmana (Imatge: Cedida)