El grup espluguí Tratea Teatre ha tornat a pujar a un escenari aquest cap de setmana, després de dos anys sense bolos a causa de la pandèmia. La tornada als escenaris s’ha celebrat amb “D’oca a oca”, una adaptació de l’obra dels autors John Chapman i Ray Cooney, que el grup va estrenar l’any 2019 i de la qual únicament es van poder fer un parell de representacions per l’arribada, poc després, de la Covid-19.

Ara, quasi 3 anys després, Tratea Teatre ha començat a recuperar els bolos programats per aquesta obra i ho ha fet amb una representació a Sarral, amb uns 150 espectadors, molts d’ells veïns de l’Espluga, que es van poder tornar a gaudir de l’obra. Com a novetat, Chantal Puig s’estrenava a sobre d’un escenari en substitució de Mariona Rendé.

ÀUDIO: L’ajudant de direcció de Tratea Teatre, Esther Català, valora positivament la tornada als escenaris

El grup de teatre no descarta ara tornar a recuperar nous bolos de cara a un futur proper i representar l’obra “D’oca a oca” en altres municipis de la comarca.