El CF Montblanc és, matemàticament, equip de Tercera Catalana. La derrota al Josep Gomis per 0 a 2 contra el CD Morell condemna els vermells, que són penúltims del grup 8.4 de permanència de Segona Catalana a Tercera Catalana, a falta de tres jornades per la conclusió de la segona fase.

El Club Futbol Montblanc A posa punt final a tres temporades seguides a Segona Catalana i torna a Tercera Catalana, que l’últim curs que la va disputar va ser la campanya 2018-2019 amb l’ascens històric de l’equip Amateur, després de quinze anys a la mateixa categoria. De fet, durant aquests tres anys l’equip Amateur Segona Catalana ‘Respira Montblanc’ ha vist com durant la temporada 2020-2021 només va poder disputar dos partits de la competició a causa de la pandèmia i també la temporada 2019-2020 gràcies al fet que no hi va haver descensos els vermells podien continuar un any més a la categoria.