Quatre veus expertes reflexionaran al voltant del futur i el poder dels museus aquest dissabte als micròfons de l’EFMR. Serà a les 12 del migdia en una edició especial i diferent del Museofònics, dirigit per Damià Amorós, i des del Museu de la Vida Rural.

La proposta radiofònica forma part de la programació del Dia Internacional dels Museus i es planteja com una xerrada informal a l’aire lliure, sense complexos per aplegar joves professionals del món dels museus, l’art i el patrimoni. Hi participaran Roser Servalls, tècnica d’acció educativa del MVR; Mercè Vila, que és coordinadora d’exposicions de la Fundació Vila Casas, i Nacho Granero, de la Cultura Social. L’espai, d’una hora de durada, també comptarà amb intervencions externes de prescriptors i difusors culturals. El programa a la ràdio es podrà escoltar l’endemà, diumenge, a les 12 del migdia.

Així, el Museofònics de l’EFMR farà un pas més en aquesta col·laboració de l’Espluga Audiovisual i el Museu de la Vida Rural. El programa planteja una conversa quinzenal amb algun professional lligat a l’àmbit dels museus i els monuments, la majoria d’ells menors de 40 anys.

A la una del migdia, l’Informatiu Conca de Barberà a l’antena de l’Espluga FM Ràdio recollira el més destacat del Dia Internacional dels Museus, juntament amb la resta d’actualitat de la comarca.