Aquesta setmana s’han iniciat els treballs de pavimentació i arranjament de la pista de la Urbanització Carreras. Concretament, s’està pavimentant el terra amb formigó i construint un sistema nou d’evacuació d’aigües.

ÀUDIO: L’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal, explica que aquesta acció surt de la reunió amb els veïns de la propia Urbanització Carreras

Aquesta és una acció amb la qual es vol promoure la celebració d’actes públics en aquest espai del municipi. Una acció que s’està duent a terme com a resposta a la proposta que l’Associació de Veïns i Veïnes del barri van fer a l’Ajuntament. A més, actualment s’estan fent trobades entre l’Ajuntament i els barris de l’Espluga per conèixer les necessitats dels veïns del municipi.

Aquestes feines d’arranjament, amb un cost de 30.000 euros, estaran enllestides en els propers dies.

Manteniment dels parcs del municipi

D’altra banda, en les pròximes setmanes s’iniciaran els treballs de manteniments en els diversos parcs del municipi. Una reclamació que des de l’oposició del govern s’havia fet en diverses ocasions i que es contemplava en els pressupostos d’aquest any.

A més, la zona d’esbarjo situada l’avinguda Lluís Companys, estarà enllestida abans d’acabar el mes de maig, ja que actualment està el mobiliari infantil col·locat i s’està acabant d’arranjar la part baixa de la rambla, on es preveu col·locar una zona per a gossos.

El parc infantil de l’avinguda Lluís Companys està quasi finalitzat (Imatge: Laia Molné)