El tercer equip del Club Tennis Taula de l’Espluga de Francolí ha aconseguit l’ascens a la Segona Divisió Provincial després d’una gran temporada, tant en la lliga regular com en l’encreuament amb els primers classificats de la demarcació. Són els subcampions de la Tercera Provincial, només superats pel Nàstic E. Els altres dos equips d’Els Carquinyolis conserven la categoria.

Els Carquinyolis C van tancar la fase regular de la lliga en segona posició del grup B de la Tercera Divisió Temporal amb 10 victòries dels 12 partits disputats i només dues derrotes, sempre davant del líder, el Nàstic E.  En l’encreuament amb el primer classificat de l’altre grup de la demarcació, els espluguins van poder derrotar el CTT Ganxets D. Tot i això, en la disputa del campionat, altra vegada el Gimnàstic de Tarragona va imposar la seva superioritat guanyant el tercer duel directe amb els de l’Espluga i, per tant, proclamant-se campió de la Tercera Divisió Provincial. D’aquesta manera, els Carquinyolis C són el segon millor equip de la categoria i això els dona accés a la Segona Divisió. Des de la creació del club l’any 2017, totes les temporades han acabat amb un ascens dels espluguins.

Durant l’actual curs, 2021-2022, el tercer equip del CTT Espluga ha estat format per Alfons Romea, Joan Carles Teixidó, Josep Maria Pàmies, Xavier Roca, Vicenç Miró, Marc Pàmies, Miguel Segovia i Albert Duch.

L’Espluga es manté a Segona i Primera

La temporada també ha estat bona per als altres dos equips del club que es mantindran a Primera i Segona. Per un costat, a la màxima categoria provincial els espluguins han perdut 9 partits i n’han guanyat 5. Això els ha situat en la setena posició, la penúltima de la taula, però poden salvar la plaça a Primera perquè cap dels integrants del grup baixarà. La classificació d’Els Carquinyolis B a Segona ha estat més satisfactòria perquè s’han fet amb la cinquena plaça amb 10 partits guanyats i 8 perduts.

La temporada encara no ha acabat per a tres jugadors del club que s’han classificat per Top Provincial entre els 8 esportistes amb millors resultats de cada categoria. Es disputarà el 14 de maig al pavelló municipal de Cornudella i hi competiran Joel Andreu, Micrea Zdroba i Joan Carles Teixidó.