La segona edició de la Travessa Solidària #TombalaConca se celebrarà a finals d’aquest mes de maig, concretament el 21 de maig, per això ja s’han obert les inscripcions per aquest esdeveniment que compta amb un recorregut de 110 quilòmetres per la Conca de Barberà i 2400 metres de desnivell.

El #tombalaconca és una iniciativa solidària de Travesses Solidàries en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Conca de Barberà per recaptar fons per les persones en risc d’exclusió del costat de casa nostra, atesos per Càritas de la Conca de Barberà.

Els participants poden apuntar-se a la travessa completa o elegir un tram entre dos nuclis urbans per participar-hi. El sistema d’inscripció és similar al d’una cursa i el preu 11 euros pels federats i 16 euros pels no federats. Aquesta inscripció inclou l’assegurança pels no federats i la quantitat aportada anirà íntegrament a la causa solidària, que en aquest cas és per Càritas de la Conca de Barberà.

A part, també es pot participar amb una aportació econòmica a través d’una pàgina de micromecenatge.