L’atur a la Conca de Barberà continua reduint xifres fins a números que cada vegada recorden més abans de la pandèmia. Aquest mes d’abril de 2022 s’ha tancat amb 763 persones a l’atur, molt a prop de les 722 registrades al mateix mes de 2019, any prepandèmia. A més, en comparació amb el març de 2022 la xifra també és més positiva, amb 31 persones menys a l’atur.

En comparació amb les xifres de l’any passat, aquest abril hi ha 219 persones menys a l’atur, el que avala que la situació relacionada amb la Covid-19 ha anat a la baixa i s’ha recuperat el ritme de treball habitual en gran part de les empreses.

Entre les xifres més sorprenents d’aquest mes es troba la reducció de 20 aturats a Montblanc i de 5 a Sarral. A l’altra cara de la moneda es troba amb tres aturats més Santa Coloma de Queralt. La resta de municipis resten entre un i tres aturats o es queden equilibrats a 0.