El Concurs de Pintura Ràpida Potau-Campdesuñer de Vimbodí i Poblet arriba a la seva sisena edició amb més de 2.000 euros en premis dividits en quatre premis de caràcter general (dotats amb 700€, 500€, 300€ i 100€, respectivament) i el premi especial ‘Vila  vidriera’, també de 700€, en aquest cas per a la millor obra que, a criteri del jurat,  reflecteixi el caràcter vidrier del municipi.

El certamen el celebrarà el proper 28 de maig al matí i la inscripció és gratuïta i es farà efectiva el mateix dia del  concurs. L’organització demana que, en la mesura que sigui possible, els artistes que hi  vulguin participar s’hi preinscriguin a través del correu ajuntament@vimbodiipoblet.cat.

Pel que fa al jurat, estarà integrat per Manel Margalef, director del Museu d’Art Modern de la Diputació de  Tarragona, Diego Gil Moreno de Mora, doctorat en belles Arts, facultat de belles Arts Universitat de Barcelona, Francesc Farré, responsable de l’antiga escola de pintura ‘Damià Roig’ de Vimbodí i Poblet, Torrents Potau, néta del pintor Joan Potau i Martell, Rosa Palau, regidora d’Entitats i Ensenyament de l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet. 

Tots els participants i els seus acompanyants podran visitar de franc el Museu i Forn del Vidre amb demostració de vidre bufat inclosa.