Des d’aquest passat dilluns s’han iniciat els talls de via al pont que travessa la Font Baixa de l’Espluga de Francolí. Aquesta mesura forma part de les obres que s’estan duent a terme per arranjar l’entorn del Safareig, una de les zones més afectades per la riuada i un dels últims projectes que queden per completar.

Fins al pròxim 19 de maig, de dilluns a dijous, els vehicles no podran circular pel pont entre les 8 del matí i dos quarts de 7 de la tarda. S’ha creat una via alternativa per l’avinguda Catalunya continuant la carretera TV-7001 al seu pas pel Coll Roig. Els vianants també veuran el seu pas limitat, podent fer ús únicament de la vorera oest del pont.

Recuperar una de les zones més afectades per la riuada

Aquest és un dels últims projectes que quedava pendent per completar amb els ajuts provinents del govern espanyol i la Generalitat. Amb un pressupost de 94.748,12 euros s’estan arranjant les escales de la zona del Safareig i el pas bàsic de la zona. No es preveu tornar a construir el Safareig, ja que estava situat en una zona inundable.