El Club Atlètic Espluguí va recuperar la caminada popular de l’1 de maig amb el format tradicional d’abans de la pandèmia. D’aquesta manera un tota de 35 persones, entre adults i nens, van reunir-se a les 8 del matí a la plaça del Casal per fer ruta fins a Rojals, on l’acte va acabar amb un dinar al restaurant La Socarrimada.

ÀUDIO: La secretaria del Club Atlètic Espluguí, Nuri Estadella, destaca que hi han participat més de 30 persones

La ruta d’aquest any, amb un total de 16,5 quilòmetres, va sortir de l’Espluga amb un recorregut que travessava la Cometa, l’Alberg, la pista de la Pena, Matarrucs, el mirador, la creu de l’Ardit, el coll de la Mola, el camí de la Bartra i arribava finalment a Rojals pel GR 171. Durant el camí es van fer un parell de parades per esmorzar i gaudir de les vistes.

La jornada va acabar amb l’arribada a Rojals i el dinar conjunt dels participants. Gràcies a una organització prèvia, els excursionistes van poder retornar a l’Espluga en cotxe.

La caminada s’ha celebrat amb més de 30 participants (Imatge: Cedida)