Aquest diumenge el Club 8, programa de la graella de l’EFMR, va donar el tret de sortida a un Festival Riubombori que s’amplia en el temps, sortint de les seves dates típiques del mes de juliol per oferir una programació més amplia, amb actes com aquest vermut musical.

L’actual junta de La Cultura Jordi Francolí ja tenia com un dels seus objectius principals aconseguir que el Festival se celebrés també en època de primavera i tardor amb actes puntuals, però a causa de la pandèmia aquesta intenció s’havia vist truncada fins aquest 2022, quan d’una forma inicial s’ha començat a desenvolupar aquesta idea amb un vermut primaveral al Jardí dels Francolins.

ÀUDIO: El president de La Cultura Jordi Francolí, Jaume Ballesté, destaca aquesta nova iniciativa

El Club 8 celebra un vermut musical com a part del Festival Riubombori (Imatge: Pep Morató)

Aquest acte ha coincidit amb la celebració de la Setmana Medieval de Montblanc, un fet que no ha preocupat a l’organització, ja que destaquen una bona acollida de l’acte i diferències entre aquestes dues activitats i el tipus de públic que atreuen.

ÀUDIO: Jaume Ballesté diferència entre activitats de diferents formats i públics