Les Nits 5.1 es tornaran a celebrar aquest 2022 amb normalitat. La 7a edició d’aquest esdeveniment, que s’ha dut a terme cada any tot i les restriccions, recuperar la plena normalitat aquest proper 22 i 23 de juliol amb un cartell format per una vintena d’artistes i monologuistes. El Castell de Barberà de la Conca tornarà a ser, en un principi, l’escenari d’aquesta nova edició.

A causa de la Covid, La Conca 5.1, organitzadora de l’esdeveniment juntament amb l’Ajuntament de Barberà de la Conca, va optar per dividir l’acte en dos dies i ampliar el cartell així com sumar un apartat de monologuistes. Totes aquestes tendències es mantenen enguany amb un cartell consolidat amb noms com Queralt Lahoz, El petit de Cal Eril, Maio, Guineu, Maria Hein, Reïna, Flora, Rombo, DJ Lupe i Ponent Roots a la part musical i la participació dels monologuistes Marc Sarrats, Raquel Hervàs, Manel Vidal, Modgi, Irene Minovas, Marta Bosch, Elisenda Pineda i Josep Català.

ÀUDIO: El coordinador de Les Nits 5.1, Leandre Romeu, posa èmfasi en el cartell d’enguany

Els abonaments pels dos dies ja han sortit a la venda amb un preu de 32 euros per persona. La divisió de grups i monologuistes de cada jornada es farà pública més endavant, just abans de la venda d’entrades individuals a mitjans de maig.

La cartelleria d’aquesta nova edició ha estat creada per la il·lustradora Marina Barberà que ha fet un ús combinat del blanc, lila i groc, per crear uns cartells replets d’imatges que aboquen a Les Nits 5.1 i l’entorn de la Conca de Barberà i el propi municipi de Barberà de la Conca.

ÀUDIO: La il·lustradora dels cartells, Marina Barberà, explica els dissenys

Les Nits 5.1 celebraran la seva 7a edició a Barbera de la Conca (Imatge: Laia Molné)

Obres al Castell de Barberà de la Conca

Les dades triades enguany són el 22 i 23 de juliol a l’emblemàtic Castell de Barberà de la Conca, una ubicació que pot patir canvis d’última hora, ja que el recinte està pendent d’unes obres que encara no tenen data definida, però s’espera que no s’iniciïn fins al mes de setembre. En cas contrari, el Festival serà desplaçat en una altra ubicació del municipi.

ÀUDIO: L’alcalde de Barberà de la Conca, Marc Rovira, explica que el municipi està pendent d’unes obres al Castell