El grup de música folk espluguí “Olla Barrejada” presentarà aquest dijous un documental de tres quarts d’hora en el que es recopilen els concerts i actuacions celebrades pel grup en els seus anys de major activitat. El film, que compta amb enregistraments originals de so i imatge, ha estat creat per l’espluguí Ramon Joan Roselló, juntament amb altres membres del grup.

ÀUDIO: El creador del documental, Ramon Joan Roselló, parla sobre el film

“Olla Barrejada” va néixer a finals dels anys 70 entre un grup de joves amb inquietuds culturals que impulsats pel mossèn Albert Palacín va crear aquesta banda folk. Al llarg dels anys, els membres han anat variant i la constància de les seves trobades també. Fa uns anys es va proposar fer trobades anuals per recuperar part de l’activitat.

Aquest documental pretén recuperar la memòria històrica de la formació i compartir-la amb el públic general. L’acte de presentació es farà aquest dijous 28 d’abril a la Sala Folch i Torres del Casalet com a part de les activitats programades per la Formació Permanent del Casal.

1 COMENTARI

  1. L´Olla Barrejada, realment va començar a principis dels anys 70, el grup de folk va deixar de fer concerts quan vam marxar a la mili, jo la vaig fer el 75. El grup va seguir fent altres coses, però com a grup musical es va aturar.

Comments are closed.