Montblanc no ha pogut veure la Llegenda de Sant Jordi. La pluja d’aquest dissabte al vespre ha obligat a suspendre les representacions a última hora. L’anunci de l’organització va arribar pocs minuts abans del primer passi en veure que les precipitacions persistien.
Totes les entrades s’havien exhaurit, tant per la representació de les 9 del vespre com la de les 11 de la nit, i l’import serà retornat a tots els espectadors en un termini màxim de 48 hores des de l’anunci de la suspensió.

Per la seva part, Tac12 també va haver de cancel·lar la programació especial de la diada de Sant Jordi que havia previst des de la capital de la Conca de Barberà. La pluja va impedir, en primer lloc, el programa de repàs de tota la jornada al Camp de Tarragona i, evidentment, tampoc es va poder retransmetre la Llegenda.

La pluja ja havia complicat les coses a Montblanc durant el matí. Per un costat, es va haver de suspendre la comitiva d’anada a missa i, per l’altre, l’acte de l’entrega de la rosa es va traslladar sota cobert a l’església de Sant Francesc. El vent i la precipitació intermitent també va fer la guitza a altres propostes de la Setmana Medieval.