Enguany tornen les parades de llibres i roses al carrer, però ho fan en cap de setmana durant la festivitat de la diada de Sant Jordi. A l’Institut Joan Amigó han volgut tornar a celebrar aquest dia amb ràdio i poesia i és per això que des de l’Espluga FM Ràdio oferirem un programa especial de Sant Jordi amb una quarantena d’alumnes de 3r de l’Institut Joan Amigó i Callau que han passat per l’estudi 1 de l’emissora.

L’especial es podrà escoltar aquest dissabte 23 d’abril a partir de 12 del migdia i s’allargarà durant uns 30 minuts. Els oients podran escoltar diversos poemes escrits pels alumnes o d’autors importants, a més a més, de recomanacions de llibres.

D’altra banda, l’emissora també se suma aquest 2022 a la iniciativa “Remors” d’Òmnium Cultural a la Conca de Barberà. Durant els pròxims dies a l’EFMR s’hi podran escoltar poemes recitats per part de membres de l’entitat.