La Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí se suma a l’activitat “Fotografiem el silenci a les biblioteques”. Consisteix en fer fotografies i/o un fotomuntatge on es mostrin diferents fonts de soroll acompanyades d’un missatge o reflexió que promogui la reducció de la contaminació acústica. Els participants també poden presentar fotografies on es posi en valor el silenci a les biblioteques o la relació del silenci amb la lectura.

L’activitat es desenvoluparà del 25 d’abril a l’1 de maig i les fotos s’hauran de compartir a Instagram amb les etiquetes: #bibliosensesoroll i #SSSoroll2022. Les fotografies poden ser fetes tant a la biblioteca com a altres llocs. Les persones participants guanyadores s’enduran un lot de llibres.

La iniciativa rep el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí i de les Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya.