L’Espluga de Francolí va celebrar aquest passat dissabte el primer torneig 24 hores de futbol sala organitzat per Espluga Esport. Aquesta era la primera edició que se celebrava aquest tipus de torneig al municipi. L’esdeveniment, que es va iniciar dissabte 16 d’abril a dos quarts de 10 del matí i va durar fins vora les 12 de la nit del mateix dia, va tenir lloc a la pista de l’Institut Vell de l’Espluga i va comptar amb la participació de 10 equips i més de 100 jugadors.

L’equip guanyador amb un gran nivell tècnic va ser el Maluma Team que es va endur un premi en metàl·lic de 700 euros. El segon lloc va ser per l’equip Team Ramadan que es van emportar un lot de productes locals. Sergi Garcia, jugador de Maluma Team, es va erigir com a màxim golejador del torneig amb la xifra total de 8 gols anotats. El lliurament de premis va ser a càrrec de l’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep M. Vidal i la regidora d’esports, Aida Morgades.

Maluma Team, equip guanyador de la primera edició (Imatge: Cedida)

Aquesta activitat, organitzada per dos joves del municipi, Guillem Tierz i Adrià Tella, de forma conjunta amb l’Ajuntament de l’Espluga, va néixer de la bona acollida del torneig d’estiu celebrat aquest 2021. Una activitat amb una durada de set dies que va acollir una desena de grups amateurs del territori i que servia per recuperar la tradició de tornejos de futbol a l’Espluga, que s’havia aturat feia uns anys.