Forès compta des de fa uns mesos amb un nou equipament municipal. Es tracta de la nova zona esportiva Josep Maria Llorach i Corbella, un espai que dinamitzarà la vida esportiva, social i cultural d’aquest municipi de la Conca de Barberà. Les noves instal·lacions han tingut un pressupost de 285.009,97 euros, IVA inclòs i han comptat amb una aportació de 58.782 euros procedents del Pla d’Acció Municipal.

El vicepresident primer de la Diputació de Tarragona, Quim Nin, ha inaugurat l’equipament aquest dissabte al migdia acompanyat de la diputada delegada del Pla d’Acció Municipal, Marta Blanch; de la delegada del Govern Teresa Pallarès i de l’alcalde de Forès, Julià Josep Plaza. El nom del nou equipament s’ha posat en honor a l’anterior alcalde de Forès, Josep Maria Llorach i Corbella, en reconeixement de la seva trajectòria i dedicació per la millora i el progrés del municipi.

ÀUDIO: Julià Josep Plaza, alcalde de Forès, durant la inauguració de les instal·lacions esportives

Zona esportiva de Forès (Imatge: Pep Morató)

La nova zona esportiva de Forès inclou una pista de pàdel i una pista poliesportiva preparada per a la pràctica de futbol sala, bàsquet, handbol i voleibol. Així mateix, inclou un terreny de joc apte per a bitlles catalanes i petanca. L’equipament s’ha pavimentat amb sauló i llambordes i s’hi han instal·lat grades i escales. Així mateix, s’hi han construït xarxes d’aigua potable i reg, d’aigües pluvials i residuals i d’enllumenat exterior. També s’ha dotat de mobiliari urbà i d’equipaments biosaludables. Es tracta d’un equipament sostenible que incorpora les darreres tecnologies per fomentar l’estalvi energètic.

D’altra banda, s’han incorporat seccions de pedra seca en diversos elements arquitectònics de l’entorn de la zona esportiva que contribueixen a una harmonització paisatgística. L’acte inaugural s’ha celebrat en el marc del primer torneig de pàdel del municipi i ha comptat amb l’espectacle de circ “Vintage Brothers” a càrrec de Circ Los.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ