Finalment, el misteri de l’Oració a l’Hort de Montblanc podrà sortir en processó aquest Divendres Sant. Dimecres es coneixia que perillava la seva presència perquè el pas s’havia quedat sense portants per la falta d’assajos a causa de la pandèmia i, 24 hores després, han pogut capgirar la situació.

La crida de la confraria i de la Congregació de la Sang ha aconseguit trobar sis persones per treure aquest pas a la processó del Sant Enterrament. Es tracta de persones de la mateixa confraria del Misteri de l’Oració a l’Hort, que s’han ofert a portar el misteri. Per tant, la celebració de Divendres Sant a Montblanc recuperarà la normalitat prèvia a la pandèmia. Aquest Divendres Sant hi haurà el viacrucis, els torns de guàrdia dels Armats al Sant Crist i la processó de divendres a la nit com a principals atractius.