L’any anterior la pandèmia va obligar a canviar la caminada popular de l’1 de maig organitzada pel Club Atlètic Esplugui, creen una ruta més senzilla, per tota la família i organitzada per grups bombolles. Aquest any, però, la millora de la situació pandèmica ha permès tornar al model anterior amb una ruta de 16,5 quilòmetres fins a Rojals.

ÀUDIO: La secretaria del CAE, Núria Estadella, comenta la intenció de recuperar aquesta caminada popular

Aquest any la sortida tornarà a ser conjunta, a les 8 del matí a la plaça del Casal de l’Espluga, amb un recorregut que travessarà la Cometa, l’Alberg, la pista de la Pena, Matarrucs, el mirador, la creu de l’Ardit, el coll de la Mola, el camí de la Bartra i arribarà finalment a Rojals pel GR 171.

Les inscripcions ja estan obertes i la caminada té un preu de 5 euros pels no socis i gratuïta per les persones sòcies de l’entitat. Amb la inscripció es tramitarà una assegurança temporal per l’activitat. A l’hora de fer la inscripció també es demana als participants que concretin si tenen disponibilitat dur el cotxe de tornada a l’Espluga.

En arribar a Rojals és participants podran acabar l’activitat amb un dinar al restaurant La Socarrimada, amb un preu de 24 euros per persona. A més, durant la caminada caldrà portar esmorzar, aigua i calçat i roba adequada per l’activitat.