El Misteri de l’Oració de l’Hort de Montblanc busca portadors. La confraria de l’Oració de l’Hort, que és qui normalment l’ha portat a la processó de Divendres Sant, ha anunciat que enguany no participarà en la Setmana Santa de Montblanc.

En un comunicat, asseguren que no han pogut assajar a causa de la pandèmia. Així, no faran la processó de Dijous Sant, i tampoc sortiran divendres. Un dels atractius de la confraria, la seva banda, tampoc sortirà.

La congregació de la sang de Montblanc, que organitza els actes de Divendres Sant, s’ha trobat ara sense un grup de gent per portar el misteri i han fet una crida per trobar sis persones perquè el misteri pesa molt i amb menys gent seria difícil poder-lo portar. Si no troben aquests sis portants, el Misteri no sortirà en processó. Per poder respondre a la crida, s’ha habilitat aquest telèfon 626020271.

Pel que fa a la resta d’actes, Montblanc recupera la normalitat de la seva Setmana Santa. S’ha programat un Divendres Sant com els d’abans de la pandèmia, amb el viacrucis, els torns de guàrdia dels Armats al Sant Crist o la processó de divendres a la nit com a principals atractius.

1 COMENTARI

Los comentarios están cerrados.