Les obres a la piscina municipal de l’Espluga de Francolí s’han iniciat aquesta Setmana Santa. Els treballs tindran una durada total d’entre 6 i 7 setmanes i es preveu que puguin estar acabats abans de l’estiu. Ja s’han iniciat els primers passos amb l’aixecament del paviment, que no complia la normativa vigent relacionada amb les superfícies antilliscants, el que havia provocat diversos ensurts entre els usuaris.

Amb aquest projecte també es pretén millorar l’arranjament del vas d’ús recreatiu i esportiu de la piscina municipal, per tal de resoldre el problema d’impermeabilització a causa del deteriorament i adequar la instal·lació a la normativa tècnica vigent. Cal remarcar que l’estiu passat les instal·lacions van estar a punt de tancar a causa d’aquestes filtracions.

Aquests treballs no s’han vist afectats pel problema d’abastiment de materials i la pujada de preus derivades del conflicte europeu, és per això que el consistori ha pogut iniciar les obres sense demores, mantenint el pressupost vigent de 269.990,86 euros (IVA inclòs).

S’inicien les obres a la piscina municipal de l’Espluga de Francolí (Imatge: Laia Molné)