Aquest passat diumenge es van celebrar l’últim dels tres concerts programats per encetar el que serà el nou cicle estable de concerts de l’Espluga de Francolí. L’última de les sessions va culminar amb el concert de Kolmik Trio, format per tres professors de l’Escola de Música del municipi.

Les tres sessions d’aquest nou cicle, programades els mesos de febrer, març i abril de 2022, han estat la primera edició d’un projecte que es consolida de cara als propers anys.

El cicle va començar el 12 de febrer amb el concert d’Anna d’Ivori presentant el seu nou disc “Ales de paper”, seguit el 19 de març del taller i concert d’Ensemble Una Cosa Rara per aprendre la tècnica del Foley. L’última de les sessions va ser aquest 9 d’abril amb “2-ismes i 1 Clàssic” del grup Kolmik Trio, format pels professors de l’Escola Municipal de Música de l’Espluga de Francolí Sara Hernández, Sergi Esparza i Luis Peña.

De cara a futures edicions es preveu mantenir un format similar, amb propostes elegides pels propis professors de l’Escola de Música de l’Espluga i on, en un dels concerts, ells mateixos siguin els protagonistes.