El programa radiofònic “Pica Lletres” arribarà a les ones de l’EFMR aquest dissabte 9 d’abril a les 10 del matí. Cada setmana s’emetrà un nou capítol on dos instituts d’arreu de Catalunya competiran per arribar a la gran final lletrejant diverses paraules i amb proves específiques dedicades a la llengua catalana.

Al llarg de cada capítol els tres concursant de cada equip, alumnes de segon d’ESO, hauran de lletrejar paraules de diferents graus de dificultat, trobar barbarismes i recordar paraules d’una cançó. Els alumnes es jugaran gran part del concurs a l’última prova, on poden decidir quina quantitat de punts aconseguits s’aposten a una única paraula, en cas d’encertar-la sumaran aquesta quantitat, però en cas de fallar-la, la restaran.

Entre els primers concursant del “Pica Lletres” d’enguany es troba l’Institut Joan Amigó i Callau de l’Espluga de Francolí que des dels estudis de l’EFMR concursaran contra tres alumnes del Col·legi La Presentació de Reus.

Alumnes de l’Institut Joan Amigó durant les gravacions del programa “Pica Lletres” (Imatge: Laia Molné)